top of page

04 / 02 - EL REGAL DE LA PARAULA

BLOC: JO I ELS ALTRES

SESSIÓ 2

04 / 02 - EL REGAL DE LA PARAULA
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

ENS TAPAM LA BOCA

Els infants tendran la boca tancada i hauran d’expressar una paraula o idea sense dir cap paraula.

Els donarem un espai perquè es puguin expressar amb el cos, una mirada, una emoció, un gest i descobrir que hi ha maneres de comunicar-nos, que les paraules són més que lletres.

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

TRENCACLOSQUES

Col·locarem els infants en grups de 3 persones i a cada grup els donarem un joc de peces de trencaclosques format per 12 peces.

Els infants hauran d’ajuntar les peces fins que quedin 6 parelles fetes. Cada parella estarà formada per una imatge i per la paraula.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

MANDALA

Indicarem als infants que obrin el seu llibre per la pàgina corresponent a la FITXA 2 del bloc de l’experiència d’aprenentatge.

A la fitxa hi haurà un mandala format per paraules, totes elles ja treballades en la sessió anterior i durant la sessió actual. Són paraules vinculades a Jesús i els seus valors.

Els infants hauran d’acolorir-la de la manera que vulguin. Abans de fer-ho, recordarem les paraules que hi ha al mandala.

MATERIAL

bottom of page