top of page

04 / 03 - EL REGAL DE LA PARAULA

BLOC: JO I EL MÓN

SESSIÓ 3

04 / 03 - EL REGAL DE LA PARAULA
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

EL REGAL DE JESÚS

Presentarem un Genially molt visual. Posarem com a centre la imatge de Jesús i al seu costat diversos regals que quan siguin clicats ens mostraran una paraula o frase dita per Jesús. Totes elles poden ser un regal per a nosaltres.

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

LA PARAULA BIBLIA

Indicarem als infants que obrin el seu llibre per la pàgina corresponent a la FITXA 3 del bloc de l’experiència d’aprenentatge.

A la fitxa hi haurà una Bíblia dibuixada i a l’ANNEX 4 hi ha la paraula Bíblia encunyada que els infants hauran de col·locar a la fitxa corresponent, donant-li color posteriorment.

Els recordarem que les paraules i frases que Jesús va dir i s’han vist a l’espai cor les trobam en aquest llibre.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

MANS JUNTES / CAP JUNTS

Farem grups de tres o quatre persones i es posaran amb un cap vora l’altre o les mans juntes enmig.

Direm frases incompletes on mancarà una paraula com per exemple: «dos amics estan discutint, Jesús els convida a…» (mirar l’enllaç amb la llista de frases).

Quan els membres del grup arribin a un acord, miraran tots al cel o aixecaran les mans i diran en fort la paraula per a completar la frase.

MATERIAL

bottom of page