top of page

04 / 04 - EL REGAL DE LA PARAULA

BLOC: JO I DÉU

SESSIÓ 4

04 / 04 - EL REGAL DE LA PARAULA
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

EL LLIBRE OBERT Convidarem els infants a posar les mans en forma de llibre i tancaran els ulls. Els convidarem a què quan sentin alguna paraula que els agradi de la història que contarem, facin el gest amb les mans de collir la paraula i posar-la en el seu llibre imaginari creat amb les mans (cal fer-ne un exemple primer). Llegirem l’adaptació de la paràbola del gra de mostassa. Acompanyarem el moment amb una música suau i tranquil·la.

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

ELS TITULARS DEL DIARI
DE PARAULES

Indicarem als infants que obrin el seu llibre per la pàgina corresponent a la FITXA 4 del bloc de l’experiència d’aprenentatge.

La fitxa consisteix en una rutina de pensament, dels titulars, on a través de la plantilla els nins hauran d’aferrar un adhesiu de les paraules a cada titular, seguint l’ordre que ells vulguin (ANNEX 5).

Hi haurà 5 titulars i el mestre llegirà la paraula i ells decidaran on posar-la.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

EL REGAL DE LES PARAULES

Indicarem als infants que obrin el seu llibre per la part dels annexos i agafaran l’annex on hi haurà dues peces de cartolina encunyades.

Els infants hi escriuran paraules que després d’embolicar-les amb paper de regal regalaran a un company de classe.

Quan ho tenguin fet, aniran al company o a la companya i regalaran la paraula.

MATERIAL

bottom of page