top of page

05 / 03 - T’ESCOLT

BLOC: JO I EL MÓN

SESSIÓ 3

05 / 03 - T’ESCOLT
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

ELS BONS VEÏNATS

Iniciarem la sessió llegint el conte: «Els bons veïnats»

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

LES CINC FRASES

Després d’escoltar el conte, en aquest espai projectarem cinc frases relacio- nades amb el conte i en gran grup po- sarem en odre les cinc frases relacionades a cinc seqüències de la història treballada.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

ÀGORA

Obrirem un debat guiat pel mestre en què es llançaran preguntes obertes relacionades amb el conte. El docent pot plantejar les preguntes que consideri adients a partir del debat generat.

Reconduirem el debat per arribar a la conclusió que hem de ser solidaris amb els desfavorits o com podem ajudar quan un company ens necessita.

Per animar a participar se’ls entregarà una targeta plastificada (CAIXÓ DE RECURSOS) cada vegada que participin d’una forma adient.

Al final de la sessió procurarem que tots i totes tenguin una targeta.

MATERIAL

bottom of page