top of page

07 / 01 - TANCA ELS ULLS

BLOC: JO

SESSIÓ 1

07 / 01 - TANCA ELS ULLS
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

ESCOLTAR SONS Taparem els ulls dels infants amb un antifaç i anirem posant sons de situacions quotidianes (un timbre, un telèfon, un avió, nins que corren, un xiulet...) que es poden cercar per youtube o a l’enllaç. Convidarem els infants a imaginar-se una situació en què ells estiguin devora el so i què hi veurien. Després farem una segona onada de sons (un nin que riu, un nin que plora, una pluja...) i convidarem a fer el mateix.

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

QUINS SONS M’AGRADEN?

Convidarem la classe a obrir el llibre per la FITXA 1 corresponent al bloc de l’experiència d’aprenentatge.

Hi trobaran dibuixats uns núvols i hi posaran els sons que han sentit anteriorment. Els podem tornar posar.

Després pintaran els núvols amb colors alegres d’aquells sons que els provoquin alegria i deixaran en blanc els sons que no els agradin.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

EL MURAL DELS SENTIMENTS

Penjarem un mural de paper continu en algun lloc de l’aula o en terra.

Tornarem a tapar els ulls als infants i els convidarem a dibuixar coses al mural, que siguin expressió del que senten en aquest moment.

MATERIAL

Paper continu
Antifaços

bottom of page