top of page

09 / 02 - UN DESIG

BLOC: JO I ELS ALTRES

SESSIÓ 2

09 / 02 - UN DESIG
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

EXPRESSAR COSES BELLES

Després del moment d’Aturam aprofitarem per convidar tots els nins a posar-se drets i caminar amb calma per dins l’aula.

Indicarem que quan es trobin amb un company s’aturin un davant de l’altre i es quedaran un segons mirant-se als ulls. Després d’aquests segons s’hauran de dir alguna cosa que els agrada de l’altre (exemple: «m’agraden els teus ulls», «m’agrada que siguis simpàtic/a»,...)

Després d’uns minuts i de fer el mateix amb diferents companys tornaran al seu lloc i els demanarem com s’han sentit amb el que els han dit els seus companys?

Totes les respostes seran correctes.

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

COSES BONES PER AJUDAR

A la sessió anterior veiem que Jesús ens ensenya dient-nos que qui demana, rebrà.

Veurem com precisament quan nosaltres donam als altres hi ha tota una sèrie de coses positives que ens ajuden a nosaltres i també ajuden els altres.

Entre tots pensam quatre coses bones que té ajudar els altres.

Projectarem la imatge recurrent d’al- gú que ajuda una altra persona i entre tots completarem la imatge escrivint a la pissarra el que ens diguin els infants.

Després convidarem la classe a obrir el llibre per la FITXA 2 corresponent al bloc de l’experiència d’aprenentatge i emplenin la fitxa amb el que hem fet a la pissarra.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

JO TENC UN DESIG PER A TU

Cantarem la cançó: «Jo tenc un desig per a tu» (obriu l’enllaç de la cançó)

En aquesta cançó anirem cantant que tots tenim desitjos per donar als altres i quan es digui el nom d’una persona la resta anirà dient desitjos per aquella persona.

Començarem nosaltres la primera vegada dient «Maria, desitj per a tu molta alegria en la teva vida».

Anirem cantant la cançó i dient tots els noms dels alumnes que vulguin que demanin desitjos per a ells.

MATERIAL

bottom of page