top of page

09 / 04 - UN DESIG

BLOC: JO I DÉU

SESSIÓ 4

09 / 04 - UN DESIG
BLOC JO.png
ESPAI ATURAM.png
DIBUIX ESPAI ATURAM.png

RELAXACIÓ

Cream un clima de tranquil·litat i calma posant una música suau.

Convidam tot l’alumnat a asseure al seu lloc i des del lloc adoptar una postura de relaxació. (Peus tocant el terra, mans sobre les cuixes, esquena recta, cap recte, ulls tancats) o (Creuant els braços sobre la taula i posant el cap sobre els mateixos braços, ulls tancats).

I durant 2 minuts els convidam a respirar, a calmar els ànims i a demanar la presència de l’Esperit Sant de Déu per iniciar la sessió.

ESPAI COR.png
DIBUIX ESPAI COR.png

«MANS OBERTES»

Els convidarem a seure al seu lloc i a obrir les mans (farem l’exemple per tal que ho vegin). Després tancaran els ulls i amb una música suau els convidarem primer a respirar amb calma.

Després d’un minut o dos, i mantenint les mans oberts els convidarem a pensar en alguna persona a qui estimen molt i a demanar alguna cosa a Déu per aquella persona.

ESPAI CAP.png
DIBUIX ESPAI CAP.png

«CERCAU, DEMANAU, CRIDAU»

Convidarem la classe a obrir el llibre per la FITXA 3 corresponent al bloc de l’experiència d’aprenentatge.

Posarem una imatge de Jesús i amb un organitzador gràfic posarem en imatges les paraules «cercau», «demanau» i «cridau» (obriu l’enllaç).

Enllaçarem les imatges corresponents a les paraules, passant per Jesús, fins a la paraula. Ho podrem fer amb un retolador de pissarra. Els infants poden fer el mateix a la seva fitxa del llibre.

Recordarem que Jesús ens convida a cercar, demanar i cridar i així trobarem, rebrem i serem escoltats. Cal fer veure la importància de no estar tancats en nosaltres mateixos, sinó d’estar oberts a través d’aquestes tres accions.

ESPAI MANS.png
DIBUIX ESPAI MANS.png

«LA FORÇA DE LA UNIÓ»

Ens posarem en un cercle gran asseguts amb els braços i les mans obertes, posant la mà dreta damunt la mà esquerra del company o de la companya.

Cantarem la cançó «La força de la unió» (obriu l’enllaç) i després direm en veu alta coses que volem demanar per a tota la classe.

MATERIAL

bottom of page